A-Service |

Over A-Service

A-Service

Kwalitatief en klantgericht

A-Service |

“De sterkte van A-Service is dat ze traditioneel gegroeide situaties bij opdrachtgevers rigoureus kunnen omdraaien tot een logischer en kosteneffectiever geheel. Ze pakken problemen bij de basis op, bekijken ze van alle kanten en ontwikkelen met een frisse kijk innovatieve oplossingen.”

Als A-Service zijn we technisch marktleider in heavy duty laad- en lossystemen en in stretchsleevers. We werken wereldwijd en kiezen er bewust voor specialist te zijn in 2 verschillende marktgebieden. Dat spreidt ondernemersrisico’s. Wij vinden continuïteit en een stabiele financiële basis vanzelfsprekend van groot belang, maar direct daarna komt plezier en uitdaging. Mooie machines maken, daar draait het om.

De medewerkers van A-Service

Vakmanschap, ruime ervaring, gek op techniek; bij A-Service werken professionals op mechanisch vlak en  op het gebied van metaalbewerking, elektrotechniek en softwareontwikkeling.

Engineers bouwen ook aan machines, monteurs leveren ook de onderhoudsservice. Niet conventioneel, maar binnen ons bedrijf werkt het uitermate goed. Deze methode waarborgt optimale kwaliteit én optimaal werkplezier.

De producten van A-Service

Wij maken robuuste, klantspecifieke machines en geloven dat door in de basis voor kwaliteit te kiezen, de totale kosten het laagst zullen zijn. Onze machines staan immers minder vaak stil omdat ze minder onderhoud nodig hebben. Alle machines zijn 100% getest als ze de deur uitgaan en onze klanten geven altijd hun goedkeuring op de complete machine.

Familiebedrijf

A-Service is een familiebedrijf pur sang. In 1978 werd het als Asbreuk Service opgericht door Jan Asbreuk, toen nog als servicedienst voor hydraulische systemen. Gaandeweg kwam er steeds meer vraag naar speciaalmachines. Jan Asbreuk heeft een tiental jaren geleden een stap opzij gedaan. Zoon Marco is nu directeur en zoon Ron is verantwoordelijk voor de werkplaats.