A-Service |
all round monteurs gezocht machinefabriek

WIJ ZOEKEN TECHNISCHE COLLEGA’S! (aankomende) allround monteurs met mbo Werktuigbouw niveau 3/4

Ben je zelf toe aan een mooie (nieuwe) baan, of zijn er binnen je omgeving technische mensen op zoek naar een nieuwe aansprekende baan, neem dan vooral contact met ons op.

We zoeken

  • Schoolverlaters met een achtergrond in de mechatronica, werktuigbouw of elektronica
  • Monteurs met werkervaring in mechanica of elektronica, die bij willen leren
  • Allround monteurs

Wat we te bieden hebben
– Afwisselend werk in een familiebedrijf dat machines ontwikkelt, bouwt, installeert en onderhoudt
– Aanvullende opleidingen om allround monteur te worden
– Na een geslaagde proefperiode direct een vast contract
– Prima salaris en arbeidsvoorwaarden
– Collega’s waar je van op aan kunt

Bijzonder geschikt voor mensen die ervan houden praktische, creatieve oplossingen te bedenken en voor wie elke dag hetzelfde eigenlijk niks is.

Bij ons word je als monteur breed ingezet. Je denkt vooraf mee in het ontwerp, bouwt zelfstandig gehele machines op, test machines, doet de installatie en ook de service. Daar hebben we bewust voor gekozen. Zo blijft het werk afwisselend en bouw je de beste machines.

Wat we vragen
Ervaring is mooi meegenomen, maar we vinden instelling belangrijker. De mensen die bij ons werken zijn nuchter en praktisch. Ze vinden het leuk om te werken als allround monteur en zijn bereid daarvoor aanvullende avondopleidingen te doen (die wij uiteraard betalen). Zo nu en dan werk je een paar dagen in het buitenland, meestal in Europa. Je spreekt dan ook redelijk Duits en Engels, Twents is een pré.

Verder geef je niet snel op, ook niet als de oplossing niet voor de hand ligt. Je blijft op een creatieve manier zoeken naar de beste manier om het probleem op te lossen.

Meer weten? Kijk op www.a-service.nl voor meer informatie over ons bedrijf. Je kunt ook contact opnemen met Marco Asbreuk,  06 53336015,  maas@a-service.nl.

Solliciteren? Mail een motivatie met CV naar Marco Asbreuk, maas@a-service.nl.

Meld u aan voor onze mailinglist

Elke update direct in uw mailbox?

Taal

Ga naar de website